Smaak van de Winter
8,9 & 10 december
Kasteel Duivenvoorde
Voorschoten

Volg ons op Instagram

Volg ons op Facebook

Aanmelden standhouders

Beleef de italiaanse feestdagen

Ook zo genoten van Italië, de afgelopen zomer(vakantie)? Houd dat gevoel vast! Het bekende Italië Evenement in Haarzuilens organiseert in december namelijk een bijzondere wintereditie: Smaak van de Winter. Laat u Italiaans verrassen en verwennen in de tuinen van het sprookjesachtige Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten – bij Leiden. Mode, koken, wijnen, cadeaus; dit wordt het meest bijzondere voorproefje op de (Italiaanse) feestdagen!

Keuken

Romantisch met z’n tweetjes of de hele familie compleet; de Italiaanse keuken biedt de allerlekkerste inspiratie voor de feestdagen.

Tijdens de verschillende proeverijen en workshops ontdekt u het zelf. En terwijl la mamma – of pappa– in de keuken staat, worden flessen ontkurkt. Smaak van de Winter haalt niet alleen de mooiste feestelijke bubbels, maar ook de heerlijkste winterwijnen uit de kelder. Salute op een gelukkig nieuw jaar!   

MODE

Het valt niet te ontkennen, Italianen hebben gevoel voor stijl en styling.

Om de feestdagen extra feestelijk te maken, mag een mooie outfit niet ontbreken. Tijdens dit evenement nemen wij u graag de maat en vindt u volop keus bij de specialisten. En tijdens de winterdagen waarop een jurk of vlinderstrik niet van toepassing zijn, mogen de warme vesten, truien en sjaals niet ontbreken. 

CADEAUS

Leuk hoor, die kraskalender en dat douchepakket onder de boom, maar wel wat afgezaagd...

De leukste, mooiste en lekkerste cadeaus voor de feestdagen koopt u tijdens dit evenement. Voor hem, voor haar of voor de kinderen. De exposanten van Smaak van de Winter hebben veel Italiaans in de aanbieding. Wat dacht u van een klassieke panettone, authentieke parfumerie of twee tickets voor een citytrip naar Rome?    

Laat ons u inspireren

Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.